onsdag 29. august 2012

Flinke (små) hjelpere :-)))))


Under den tiden vi har tilbragt på hytta i sommer har vi hatt mye trivelig besøk. Noen har vært innom for å se hvor langt vi har kommet. Andre er bare pratsjuk og har fått kaffe i samme slengen. Mange hyggelige fellesmiddager har vi også hatt når været har tillatt grilling. Og andre har vært innom på dugnad og har vært til stor hjelp. All den gode hjelpa vi har fått fra familie og venner har vi satt utrulig stor pris på. Ikke bare har vi fått gjennomført mye men det ser ut til at hytta er ett samlingspunkt hvor familie og venner trives og har lyst til å besøke. Vi håper at dette fortsetter etter at hytta er ferdig. Vi skal iallefall gjøre vårt for at familie og venner har lyst til å komme på besøk.
Må få skryte litt av de yngste i familien som har gjort en stor innsats på hytta. De har stått på fra morgen til kveld og lagt ned mye arbeid både utenfor og inni hytta. Rett og slett imponerende.
Men kansje arbeidet blir mer givende og meningsfylt når arbeide blir lystbetont. De har stort sett gjort det de selv har hatt lyst til og i eget tempo. Men jammen har de fått gjennomført mye.
Storguttan tar seg en velfortjent pause mellom slagene :-))))


 
Vår Niese June var på besøk hos oss noen dager.
Flittig liten dame. Hær i siste rest av maling utvendig..... 
 
 

 

Beising av innvendig panel hadde hun også godt tak på.
 
 

 
Minstetøtta som ønsker å være anonym hjelper til med etterisolering :-))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar