søndag 12. august 2012

Alt lagt i Grus :-))))

Tidlig under oppholdet vårt ved Fruens vilje, fant vi ut at sanden som er brukt som fyllmasse ville bli til irritasjon. Sanden er av typen morenesand og har nok sine fordeler som fyllmasse ja. Lett å arbeide med og god drenering gjør den til prima masse. Men der stopper også fordelene. Ellers var den en rein plaga. Setter seg irriterende fast over alt. Særlig under skoa som resulterer i at man drar mye sand inn i hytta. Så vi fant ut at før vi skulle legge gulvet i hytta måtte noe gjøres.
Det ble tatt kontakt med transportfima. De kunne stille alt neste dag med grus til stort sett hele tomta samt duk som de anbefalte å legge under. Fantastisk tenkt vi. Eneste vi ikke hadde tenkt på var at tomta måtte planeres før vi kunne legge ut duk og grus. Så da heiv vi oss til hele familien med trillebår,spader, river og krafser. Fantastisk innsats av hele gjengen. Så når grusen kom var vi stort sett ferdig:-)))).  Duken ble lagt ut og vår gode venn Torbjørn stilte opp som vanlig med minigraver. Så etter en rimelig laaaang dag var duk og grus planert. Fint syns alle det ble, kansje aller mest fruen som slipper all sanda inni hytta.Transportfirma stilte opp med ett STORT lass grus.
Alle mann i arbeid med planering av tomta.Etter at duk var lagt stilte Torbjørn opp med minigraver.Frøya får prøve minigraveren til Torbjørn. Konsentrert og fornøyd :-))))
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar