onsdag 17. oktober 2012

Skifer i yttergangen.

Vi er en stor familie på to voksne, tre snart voksne og ei som ønsker ho var voksen. Så yttergangen var noe vi prioriterte. Etter første utkast fra tegningene vi fikk fra entreprenør, flyttet vi på yttergangen slik at den skulle bli større. Vi så for oss problemet når familien kom hjem fra tur og alle skulle inn i hytta samtidig. Neste utkast etter at yttergangen var flyttet syns vi var midt i blinken for oss. Stor flott yttergang som vil inneholde både kleskap, sittebenk, varmefjøler og det som en yttergang egentlig bør inneholde. Yttergangen blir på litt over 5 kvm. Helt perfekt for oss.
Vi bestemte oss også for å ha varmekabler og skifer i yttergangen. Både for å holde en viss varme og ikke minst for å kunne tørke sko og andre ting som har en lei tendens til å bli vått på hytta.
Skiferen i yttergangen bestilte vi fra en nettbutikk. Etter bildene å bedømme så dette riktig så bra ut.
Men en ting har vi lært. Bilder fra nett og virkelighet har store kontraster. Når skiferen ankom, var det ikke nært det vi hadde forestilt oss. Verken i farge eller fasong. Så vi bestemte oss for at det beste var nok å besøke en leverandør av flis og skifer. Vårt valg falt på Flisekompaniet. Hær kunne vi i ro og mak bestemme oss for hva vi ville ha og fikk grundig og god veiledning i samme slengen.
Flisekompaniet fortalte i detalj hvordan vi skulle få ett godt sluttresultat. Alt fra avrettingsmasse over varmekablene til ferdig fuging fikk vi god gjennomgang på. Og enkle ting som hvor lang tid det skulle ta før vi kunne sette varme på gulvet var naturlig informasjon fra Flisekompaniet. All honnør til Flisekompaniet for god service.
Og resultatet.......Ja det kan dere se under.


 
Her er flisene lagt og fugingen helt fersk.
 
 
 
Ble mange runder med rengjøring for å få flisene rene.
 

 
Her er flisene rimelig rene og klar til bruk.
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar