mandag 22. oktober 2012

Badestamp :-))))))))

Svigerbror Rune kom med ett tilbud som var så bra at vi bare måtte slå til. Han har via jobb fått fatt i en badestamp som ville være perfekt til hytta. Vi har hele tiden mens prosjektet har pågått, pratet om at vi ville ha badestamp på hytta. Badestampen er laget av sibirsk lerk og som tilbehør fulgte benker, koppholdere, lokk og stige. Ovnen som fulgte med er plassert på yttersiden av selve stampen, noe som gir bedre plass og gir mer effektiv fyring. Stampen var ferdig montert noe som ga oss en utfordring med å få fraktet stampen til hytta. Men for svigerbror Rune var ikke dette noe problem. Han lånte lastebil på jobb som vi fraktet stampen til hytta med. Så det var stor glede (mest fra Frøya) når vi endelig var på tur til hytta med badestampen på lasteplanet. Så etter at vi hadde fått satt stampen på plass og vasket den lett innvendig startet vi med å fylle den med vann. Frøya gjorde se klar for bading umiddelbart, men skuffelsen var stor da hun oppdaget at stampen måtte "trutne". Men dagen etterpå var alt glemt og endelig skulle stampen taes i bruk. Stampen skal flyttes etterhvert og siden hytta ligg 30 meter fra havet skal vi bruke sjøvann i stampen.Stampen endelig på plass. Den skal flyttes ned mot havet etter hvert.

Stor stemning når badestampen endelig kunne taes i bruk.


Vedovnen er plassert på yttersiden noe som gir større plass og mer effektiv fyring.

2 kommentarer:

 1. Hei! Googlet litt og kom over denne bloggen der det viser seg dere har samme stamp som jeg har kjøpt nå. Har dere hatt noen utfordringer på fyringen ? Jeg sliter med å få opp temp i min
  Mvh Henrik

  SvarSlett
 2. Great blog, such an adorable kids!
  Cedar is famed for its extraordinary durability and resistance to decay. It is the first choice of wood in areas with severe winters and hot summers.
  Great article, enjoyed reading it!

  SvarSlett