søndag 7. oktober 2012

Mye lys og mye varme :-))))

Etter litt klabb og babb fikk vi endelig egen strøm på hytta.
Nå som temperaturen kryper ned mot tall med blå farge og mørke kommer tidligere og tidligere hær nord, syns vi det var på tide å være selvforskynt med egen strøm. Når vi selv tok tak  ble det fart på sakene. Fra elektrikeren sin side er det nå bare noe småtteri igjen på badet. Av forskjellige årsaker ønsket ikke elektrikeren å koble til strømmen på hytta. Han ville helst gjøre seg HELT ferdig før vi fikk egen strøm. Helt håpløst syns vi.
Så med litt egeninnsats tok det ikke mange dagene før den lokale kraftleverandøren kom og koblet oss til. Må helt ærlig si at dette var en av de største stegene som er gjort på hytta. Tenk at vi etter snart ett år med byggestrøm kan være selvforskynt med egen strøm på hytta. En fantastisk følelse.
Nå fikk elektrikeren fart på skrutrekkeren. En og en kurs ble slått inn i hele hytta og det uten noen feil eller problemer. Så nå er alle stikkontaktene i drift, varme i gulv og alle spotter og lamper er også oppe og går. Og nå som varmepumpa er igang kan vinteren og kulden bare komme.
Livet er hærlig dere:-))))))))))


 
Endelig egen strøm på hytta.
Hær fra spottene i stua.
 
 
 
Og hær fra kjøkkenet.
Samme spottene som stua.
Ble riktig så koselig :-)))))
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar