onsdag 4. juli 2012

Ytterdøra....

Ytterdøra som vi valgte heter som sagt Diplomat Bettina. Siden vi har valgt å male hytta vår grå med svarte vindskibord, kom vi frem til at det ville gjøre seg best med svart ytterdør. 
Når vi tegnet hytta vår flyttet vi ytterdøra fra der den egentlig var tenkt. Dette for å få en større yttergang. Ett smart valg tenkte vi. En stor yttergang er perfekt og ikke minst praktisk for oss som er såpass stoooor familie. Så derfor vi gikk for denne løsningen.
Døra ble bestilt og første overraskelsen ble prisen. Siden vi hadde flyttet ytterdøra, måtte vi gå ned på de ytre målene. Standard ytterdører er 90 x 200 m, vi måtte velge 80 x 200. Egentlig nok som ytterdør på hytta syns vi. Prisen ble nesten dobbelt så dyr siden våre mål ikke var standard. Neste overraskelse var leveringstiden som også nesten var dobbelt så lang pga. våre "spesielle" mål. 
Greit nok, tenkte vi. Det ble montert en enkel boddør inntil den rette døra kom. Etter 10 ukers ventetid kom endelig døra. Men trur du ikke døra som kom hadde transportskadet. Da var det bare å bestille ny og nye 10 uker å vente på "drømme" døra vår.

Det ble montert en midlertidig boddør til den rette døra kommer.


Endelig etter 10 uker kom den rette ytterdøra. Men med transportskade må vi vente 10 nye uker på ny dør. Men dette gir ett innblikk på hvordan det blir. Vi syns nå det blir ganske så fint ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar