mandag 20. august 2012

Stua får panel og isolasjon.(og nå er alle takene ferdig)


Panelen til stuetaket har vært nøye planlagt over tid. Ikke hvordan den skal monteres men mest å få den til gårds. Har vært mye frem og tilbake før vi kom i mål.
Kort fortalt.... Vi ønsket panel uten skøter i taket. En utfordring i seg selv siden taket har en lengde på 480 cm. Men dette skulle vell la seg gjennomføre var tilbakemeldingene fra byggevarefirmaet vi bruker. Perfekt tenkte vi, selv om det ble ett pristilegg. Panelen kom etter fire uker men gleden var kortvarig. Var ikke nært den panelen vi hadde bestilt. Værken i farge eller dimensjon. Ny panel ble bestilt og nye fire ukers ventetid. Nå var tilbakemeldingene at produsenten ikke kunne levere panel over 480 cm. Da bestemte vi oss i samråd med selger å legge inn en helt ny bestilling av panelen fra en norsk produsent. Nye fire ukers ventetid gikk før panelen endelig kom. Endelig er ventetiden over. Panelen ble fraktet til hytta, men nok en gang ble lykken kortvarig. Når panelen ble åpnet av plasten var det fallende lengder vi hadde fått. Noe som resulterte i at vi måtte ha skøter i taket. Etter flere telefonsamtaler med produsent,leverandør og selger var konklusjon at de ikke kunne levere 480 cm lengder. Så da sto vi der etter 6 mnd ventetid og egentlig ikke hadde kommet av tværre flekken.
IRRITERENDE.
Vi måtte bare gjøre det beste ut av det. Så når svigerbror Rune kom på nok ett besøk, bestemte vi oss for å legge panelen vi hadde fått i stua. Vi etterisolerte 5 cm før panelen ble slått opp. Når vi endelig kom oss igang med panelen gikk det rimelig raskt unna. Så når arbeidsdagen var over var taket ferdig.
Tatt i betraktning av all ventetiden og irritasjon ble resultatet slett ikke værst.Svigerbror Rune igang med isolasjon til taket.

 


Vi var tre mann på takpanelen for å lette arbeidet.
Boksene som er i taket er til spotter.


 

God planlegging og samarbeid :-)))


 

Snart i mål.....Siste finpuss.....
Nå er all takpanel i hytta ferdig.
Hvitmalt skygge skrå i alle tak.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar