onsdag 15. august 2012

IKEA........

Tidlig i ferien bestemte vi oss for å ta turen til IKEA. Hovedgrunnen var kjøkkenet til hytta. Fruen har brukt uttalige timer foran PC, med tegning av kjøkkenet til hytta. Flink, ja det har ho vært. Men lett, nei det har det ikke. Kansje sånn, helst sånn, helst den fargen, helst den løsningen og den benkeplata måtte vi ha. Men i mål kom vi med tegningene. Nesten da. Vi håpte på resten av hjelpa på IKEA. Så da hekta vi henger på slep, neste stopp IKEA.
Så ved åpningstider sto vi der da. Fruen og jeg gikk rett mot kjøkkenavdelingen som var målet for turen. Ongan ble overlatt til seg selv, med mobiltelefon som nærmeste komunikasjon. De hadde lekt hjemsel og sisten inne på IKEA, og hadde vist etter eget utsagn hadde hatt det svært trivelig.
Greit nok.
Ved kjøkkenavdelingen fikk vi hjelp av en hyggelig ansatt som loset oss gjennom tegningene. Kom med tips og råd som var til god hjelp. Så i løpet av to timer var kjøkkenet i boks (trodde vi). Den ansatte ved kjøkkenavdelingen vi hadde fått hjelp av måtte gå igjennom tegningene for å se at alt var ok og at målene stemte. Dette ville ikke ta lang tid og han skulle ringe oss når alt var klart. Supert tenkte vi. Da kunne vi plukke resten av det som vi skulle ha og trengte til kjøkkenet.
Tiden gikk og intet hørte vi. Fire timer etterpå ringte han og beklaget at det tok lang tid, men han hadde hatt strømbrudd på pcn men nå var alt klart for avhenting.Med plukklista i hendene bar det inn på lageret for å hente enkeltdelene til hele kjøkkenet. Ett effektivt system med nummererte reoler og varer tok ikke dette lang tid. Faktisk ganske morsomt, sa ongene. Værre var det når vi kom frem til kassa og hver enkelt del måtte scannes. Neste var å fylle hengeren med det vi hadde kjøpt, den ble rimelig full og enda skulle vi en dag til på IKEA for resten av det vi trengte til hytta.
Så neste dag var det på han igjen. Da skulle baderomsinnredning, skuffer,skap og pynteting til hytta kjøpes inn. Problemet var nå at vi fikk plassproblemer i hengeren til alt vi hadde kjøpt. Løsningen ble å tømme hengeren utenfor IKEA og stable alt på nytt igjen. Det var mange forbipasserende som fikk seg en god latter over det komplette kaoset som var der og da. Men med henger,takboks og bilen smekke full var det en fornøyd familie som var på tur hjem fra IKEA.


Ser jo ganske så håpløst ut dette da. Komplett kaos :-)))


Løsningen ble å tømme hengeren på plassen og.....


starte stablingen på nytt igjen :-)))))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar