søndag 29. juni 2014

Platting.

Nå som alt av planering og klargjøring til platting er ferdig, samlet vi troppene til dugnadshelg. Alle var positivt innstilt så da var det bare å bestille dragere og terrassebord. Med tegning av hvordan vi hadde sett for oss hvordan dette ville bli, gikk turen innom lokal trelasthandel. Stabelen med material som skulle fraktes til hytta var større enn vi hadde trodd. Skulle vi frakte dette utover til hytta med egen henger, måtte vi nok belage oss på mange turer. Det har jo selvsagt ikke vi tid til. Så hva gjør vi nå.  Løsning:  Rask telefon til Torbjørn. Kun kort tid etter står vår eminente hjelper der med lastebil. Vi bøyer oss i støvet til hvor positiv enkelte er. Her ser vi ikke problemer men løsninger. Så med lastebil full av material og godt pågangsmot sto vi der da klar til dugnadshelg. Etter litt forberedelser og planlegging var vi godt igang. Skal si det gikk unna med terrassebordene. Med tre skruemaskiner, to på sagen og to som legger til rette var vi kommet lengre enn vi selv hadde trodd etter endt arbeidsdag. Med litt vondt i knær og rygg satt vi igang dagen etter. Humøret og arbeidslysten steg raskt når vi så hvor fort det gikk fremover. Så etter to fulle arbeidsdager hadde vi skrudd 900 meter terrassebord og brukt 2600 skruer. Alle var strålende fornøyd med resultatet så langt. Vi har ennu endel skruing igjen før vi er i mål med prosjektet. Må bare ringe Torbjørn først for å høre om han kan frakte noe terrassebord til hytta for oss :-))))


Litt av en stabel material som kom med "budbil" :-)))Med kran på lastebilen ble stabelen plassert der vi ønsket.Etter litt forberedelser og planlegging er vi klar for terrassebordene.Men skal si det gikk unna med skruingen når vi først satte igang.Etter første arbeidsdag syns vi selv vi hadde fått gjort en hel masse.Bilde tatt fra innersiden av inngangdøra etter første arbeidsdag.Her er vi godt igang med dag to.Vi nærmer oss målet etter to arbeidsdager.

2 kommentarer:

 1. Så herlig å få terrasse da!! Det er vårt mål for sommeren også. Men vi venter og venter på gravemaskin før vi kan begynne. Deilig å kunne gå barføtt utfor hytta :-) Det ser veldig bra ut :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Brit Elisabeth.
   Ja det var helt hærlig å få på plass platting ved "Fruens Vilje". Rent og pent både inni og utenfor hytta.Vi er ikke ferdig men godt igang. Dere får fikse dere en "God Hjelper" slik som vi er så heldig å ha. Stiller alltid opp med riktig verktøy når vi trenger det som mest.
   Vi skal bruke sommeren til å ferdigstille uteområdet. Ingen hast og dette skal vi kose oss med.
   Følger med bloggen deres og den flotte hytta Steinbu. Lykke til videre. Hyttelivet er hærlig.

   Hilsen oss ved:
   "Fruens Vilje"

   Slett