torsdag 15. august 2013

Min kjære lille snekkerbu.......del 2

Lysten til å bli ferdig med furtebua va stor, så mens fruen har stått for kappinga har han sjøl spikret opp panelen. Med to stykker i sving gikk det greit unna. I løpet av formiddagen var alt av vegger og siste rest av tak på plass. Mens mor tok seg en tur ut på sjøen på leit etter noen sei, listet gubben ferdig bua. Benkeplate og reoler er på plass, nå gjenstår bare innflyttingen av mannens verktøy, som nok er over gjennomsnittlig mer enn det normale. Trur vi snakker om sterk verktøymani :o)
Etter noen få kofferter med verktøy som skulle inn i bua var diskusjonen i gang.....Sitat far "det va nu det neste at du skal legge dæ oppi ka æ skal ha av verktøy her, det e nu faktisk æ som snekre her" sitat slutt.....og mor e nu egentlig ganske enig, men må som alltid ha en finger med i spillet. Hytta vår heter jo tross alt Fruens Vilje....Stakkars mann :)))
1 kommentar:

  1. He-he!! Vi damer har visst en (lei?) tendens til å ha en mening om det meste, så også på mannens domene...! Jeg synes det er beundringsverdig at han har fått plass til ALT dette verktøyet/utstyret inni bua, jeg! Men nå blir vel alt satt sirlig på plass i hyllene i den flotte bua!

    SvarSlett